30 de desembre 2007

S'acaba l'any 2007


Que cadascuna/cadascú aprofite aquests dies de celebració del solstici d'hivern per a prendre's un respir i fer allò que més li vinga de gust.
I com és època de desitjos, que el 2008 signifique un avenç en la consolidació del nostre País.
Ens retrobarem en el 2008!

19 de desembre 2007

Política de testosterona

Cada dia ens veiem sorpreses i sorpresos per alguna actuació del nostre Alcalde, l’inigualable Alfonso Rus. A més a més, des del seu nomenament com a president de la Diputació de València, les seves bufonades encara són majors.
Cadascuna supera l’anterior, l’actual està relacionada amb el seu interès per afavorir la construcció que l’ha dut a fer tot el que calia per tal de facilitar-li les obres a l’agent urbanitzador del polígon I-2 de la Vila, en detriment dels interessos dels propietaris dels terrenys.
Aquesta pujada de testosterona l’ha dut entre altres actuacions a: reprendre les obres que una sentència del TSJ de València havia paralitzat, utilitzar als agents de la policia local per escortar les màquines de l’agent urbanitzador en la seva entrada a la parcel·la motiu del litigi, a silenciar i solucionar una errada del Registre de la Propietat, que va motivar que s’intercanviessin els números de dues parcel·les propietat de la família Arnau i que ves per on, casualitat de l’atzar, beneficia a l’agent urbanitzador, que pel que es veu compta amb tot el recolzament de l’Alcalde i perjudica als propietaris de les parcel·les, principalment els Arnau, els quals van camí de perdre les dues parcel·les afectades pel PAI de la Vila, juntament amb el negoci de llums que tenen funcionant en la nau existent en la parcel·la sota plet.
És un afer tèrbol on es barregen errades comeses per funcionaris públics, amb rectificacions desdibuixades que contribueixen a sembrar dubtes en compte d’esvair la boira que envolta l’assumpte, donat que els resultats posen de manifest, col·laboració? de grat, o no? amb una gestió política caracteritzada per la prepotència, la insolència, l’interès particular, el tot val per tal sortir-me’n amb la meva, falta de transparència en les actuacions, absència d’imparcialitat o d’equitat, tot açò caracteritza la gestió del prepotent Partit Popular que patim en tots els àmbits de govern al País Valencià.