19 de gener 2008

Torna la censura de la ma del Partit Popular

Ens queda fins al dia 26 de gener per seguir veient els 4 canals de la televisió catalana a l’àrea de Xàtiva i Alginet.
La Generalitat Valenciana, comandada pel PP ha comunicat a ACPV que ha d’apagar l’emissor de la central de Perenxisa i els reemissors secundaris d’Alginet i Llosa de Ranes.
S’acosten les eleccions generals, i aquesta és una actuació del Partit Popular per mantenir contents i units sota les seves sigles (PP) els grups més reaccionaris de la dreta valenciana.
Aquest objectiu l’aconsegueix amb un missatge ben conegut i que l’ha dut a aconseguir majories absolutes al govern valencià, parlo de l’anticatalanisme que agita constantment i convenientment quan ho considera oportú, i què l’utilitza per amagar a la societat que no té cap programa i que ni sap, ni el seu objectiu és dissenyar un projecte de futur que faci créixer aquest país, que el desenvolupi i el converteixi en capdavanter en benestar, en cultura, en desenvolupament tecnològic, econòmic, empresarial, social.
Per contra el que trobem són uns dirigents polítics que se serveixen de la política descaradament i que no deixaran, el dia que els toqui sortir dels càrrecs públics que avui ocupen, cap cosa de profit per al poble valencià.

3 comentaris:

Albert ha dit...

censura , exclusio de les idees que no son del regim , aixo es el que passa, sembla mentira que passi aixo en un pais occidental al segle XXI.

Admiro moltissim als valencians , que lluiteu i us sentiu parts dels paisos catalans.
Salutacions
http://www.albertarque.blogspot.com/

Anònim ha dit...

De que TV3 no es vegi al P. Valenciá només hi ha dos responsables: en José Montilla, creador del problema al otorgar la frequencia als seus amiguets de la Sexta (Buenafuente) i el seu successor, l'inclit Joan Clos, inclit exalcalde de Bcn. d'infausta memòria.

Les frequencies pertanyen a l'estat, i ni tant sols durant els 8 anys de governs del PP s'atreviren a fer el que ha fet el pscPSOE.

Ció Albert i Sabater ha dit...

A aquestes alçades que el PSOE es digui psc a Catalunya i pspv al País Valencià, ja no ens confon, del tot és sabut que açò és una disfresa i que tan uns com altres sols tenen com a finalitat defensar els interessos d'un Estat unitari i centralista, mai plurinacional ni divers.