29 de novembre 2006

25 de novembre, comencem la precampanya

El passat dissabte 25 de novembre va tenir lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva la presentació de la candidata i cap de llista d’Esquerra: Lupe Ferrer.
En l’acte ens van acompanyar un munt d’amics, amigues, simpatitzants i militants als que agraeixo ser com són: valencians i republicans, així com la seva companyia i recolzament i, als que anime per a que participen en l’única esquerra valenciana i republicana que hi ha, esquerra republicana.
Ens va ser molt valuós el recolzament que des d’esquerra l’Hospitalet ens van donar l’Anna Simó i l’Eduard Suárez, ja que va ser la candidatura encapçalada per l’Anna la que va aconseguir situar a esquerra dintre de l’Ajuntament de l’Hospitalet, juntament amb la col·laboració, el treball, la dedicació, la constància i la il·lusió de la resta de companys d’esquerra.
Des d’esquerra Xàtiva som conscients de l’altura del llistó que haurem de superar en les properes eleccions municipals de maig del 2007 i, si els companys de l’Hospitalet van aconseguir representació a l’Ajuntament en una situació semblant a la nostra, vol dir que nosaltres també ho aconseguirem, que estem en el bon camí i, no ens faltarà la dedicació, el treball, la constància i la il·lusió necessària per a dur endavant el projecte.
A més comptem per a liderar el projecte amb la millor candidata Lupe Ferrer, una dona la trajectòria personal i professional de la qual ha estat lligada sempre al món d’esquerra i a qui no li faltarà la dedicació, ni la voluntat ni la il·lusió necessària per a col·locar a esquerra on li correspon, en l’ajuntament de Xàtiva.