01 de novembre 2006

Benvinguda a la Federació Comarcal de la Vall d'Albaida

Vull donar la benvinguda a la Federació Comarcal de la Vall d’Albaida constituïda recentment.

Aquest fet és una bona noticia per a Esquerra i per als països Catalans, perquè significa que augmenta el número de gent interessada en la defensa dels interessos i de la construcció del nostre espai nacional.

Deia Joan Puigcercos fa pocs dies a Vic, que “ERC ha d’anar contracorrent, no perquè ens agradi, perquè anar contracorrent no és mai còmode, sinó perquè ERC és l’únic partir independent de Madrid, és a dir, és l’esquerra catalana independent i responsable”.

Nosaltres al País Valencià diem el mateix: ERPV és l’esquerra independent i responsable.

En una entrevista realitzada als representants dels diferents partits polítics i publicada el dissabte 2 de setembre per L’informador, setmanari d’informació comarcal de la Costera, el representant del PSOE al preguntar-li sobre la possibilitat de pactes electorals de cara a les properes eleccions, contestava que caldria tenir en compte les indicacions de les direccions nacionals. Amb aquestos pressupostos, penseu que en algun moment defensaran els interessos dels Països Catalans? Evidentment que no.

En canvi ERPV és un partit independent, perque pren les decisions lliurement i amb independència, amb la voluntat de decidir el millor per al nostre present i el nostre futur, lluny de l’obediència i dependència que les delegacions dels partits espanyols en el nostre País tenen respecte de Madrid.

I ERPV és responsable, perque defensa allò que volen i necessiten la gran majoria dels valencians i valencianes: un model econòmic propi, adequat i productiu, una societat del benestar i uns serveis de qualitat per al ciutadans i ciutadanes d’aquest país.

Tenim per davant un repte apassionant, i és el d’il·lusionar a la gent, a la bona gent de la Comarca, perquè s’incorpori a la construcció del nostre projecte nacional, només així resoldrem els nostres problemes quotidians i només així podrem construir l’estat que ens pertoca cada cop mes lliure i més republicà.

4 comentaris:

Ramon de Calasanz ha dit...

Tens tota la raó en la teva argumentació.
Felicitats als companys i companyes de la Vall d'Albaida. Continuem creixent!

Anònim ha dit...

Pense que dividir és mal. ERC és com el Bloc al PV on hi han representats diferents sectors del nacionalisme.

Unim-nos!

Ramon de Calasanz ha dit...

Jo penso que ERPV té una personalitat i un projecte polític complementari al del Bloc. En un país normal han d'existir tendències polítiques de tots els colors i, per a mi, ERPV ha de ser, amb el temps , el referent del centre-esquerra del País Valencià. El Bloc hauria de trobar el seu espai ideològic propi a banda del seu nacionalisme, ERPV ja ho ha fet. El nacionalisme és, ideológicament, molt limitat, i no resol per ell mateix cap dels problemes socials dels ciutadans, que és el que, al final realment importa i el que ens convertirà en un país normal amb partits normals.

Anònim ha dit...

Sí, xiqueta. Anem tant "contra corrent" que al Principat hem fet President a un tio que, a més a més de perdre clarament les eleccions, crida "Viva España" quan guanyà les eleccions del 2004 i que diu que els "drets històrics" de Catalunya no existeixen. Això a part de dir que s'han d'acabar les "cabòries nacionalistes". Collons, quina manera més bèstia d'anar "contra corrent"...