10 de novembre 2006

Esmenes als pressupostos de l'Estat

El grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat en el Congrés dels Diputats una sèrie d’esmenes als pressupostos generals de l’estat per un import de 1300 milers d’euros, amb l’objectiu d’aconseguir fons econòmics que millorin el patrimoni local.
Les inversions sol·licitades es distribuirien de la següent manera: 1000 milers d’euros per a l’adequació de la serra del Castell i el seu entorn i, 300 milers d’euros per a l’adequació com a lloc d’esplai del riu Alboi en el seu tram de Bellús a les arcaetes.
Esquerra-Xàtiva vol demostrar d’aquesta manera que el seu objectiu principal serà la defensa del interès general, que el treball encetat continuarà per a millorar i augmentar la dotació econòmica destinada a l’adequació i modernització de sectors tant necessaris per al desenvolupament del poble i la comarca com són les infrastructures, medi ambient, patrimoni i investigació.
Una vegada acceptades les esmenes, aquestes han de passar el tràmit parlamentari de la seva aprovació i, és en aquest moment on des d’Esquerra Republicana es defensaran les esmenes en seu parlamentària, per a fer possible i garantir les inversions que precisa el nostre territori i que no queden garantides després de l’aprovació del nou estatutet feta pels dos partits majoritaris espanyols PP i PSOE.

1 comentari:

Miquel Lorente ha dit...

hola, la veritat es que cal presionar des de totes les bandes per tal que la nostra ciutat recupere gran part del patrimoni històric i natural que actualment esdevé totalment degradat.

Salut i Llibertat