09 d’abril 2007

El fum de les imatges

El passat dilluns 2 de març va quedar inaugurada a Xàtiva la mostra de la llum de les imatges, amb l’assistència de tota la plana major del PP valencià, es trobava present el President de la Generalitat el Molt Honorable Paco Camps (Paquito camps de golf), el president del PP a València i alcalde de Xàtiva Sr. Alfonso Rus i l’arquebisbe de Valencia Sr. Garcia Gascó.
La Generalitat Valenciana ha destinat 15,3 milions d’euros del pressupost públic, d’aquell que es recapta amb els impostos de totes i tots els ciutadans, a la recuperació del patrimoni arquitectònic, pictòric i escultòric de l’església catòlica.
A més d’aquesta inversió en la rehabilitació patrimonial, l’exposició representarà per a l’església una important injecció econòmica procedent dels diners que es cobren als visitants per l’entrada.
Però com no hi ha dos sense tres, aquest acte també li ha servit al Sr. Alfonso Rus per a donar el tret de sortida a la seva campanya electoral de cara a les eleccions municipals, ja que estem a mes i mig de les eleccions.
Mira que en són de soferts els diners públics!
Mentre el PP que governa la Generalitat Valenciana i la ciutat de Xàtiva amb majoria absoluta destina els diners públics en aquestes finalitats, les ciutadanes i ciutadans de Xàtiva comptem amb un nombre menor i més reduït de serveis socials.
El poliesportiu amb què comptava la ciutat està en un estat lamentable, i el projecte de l’alcalde per a la construcció de la ciutat esportiva és fum.
L'escola d'idiomes fum, la universitat que havia de funcionar... fum també; la construcció de vivenda social, la conservació del patrimoni de la ciutat, el pla integral per a la conservació del cas històric... més fum.
El resultat del govern municipal i autonòmic del PP és una societat valenciana amb una menor protecció social, amb una reducció del tamany dels serveis socials i públics, reducció que a anat acompanyada en el cas de Xàtiva d’una pujada arbitrària dels impostos municipals, i amb un pressupost públic gestionat per afavorir no a l’interès general de la ciutadania sinó als interessos dels de la corda del partit en el poder.
El proper 27 de maig se celebraran eleccions municipals i autonòmiques, la possibilitat de corregir la situació actual depèn de tu, a les teves mans tens l’oportunitat de decidir el model social en el que vols viure els propers 4 anys.
Si ets de l’opinió que la societat ha de ser més justa, equilibrada, tolerant i democràtica, que precisa aprofundir en la cohesió social, que és necessària la defensa del territori, del camp valencià, del seu patrimoni cultural i mediambiental de l’especulació devoradora que l’assola, i que és possible la construcció d’un País Valencià sostenible econòmicament i mediambientalment, amb ciutadanes i ciutadans identificats amb la seva cultura i el seu poble, si penses que aquest canvi és necessari, demostra-ho el proper 27 de maig i vine-te’n amb Esquerra Republicana, perquè volem canviar la manera d’actuar, de decidir, de gestionar, perquè som valencianes i valencians i perquè som d’esquerres com tu.