25 de maig 2007

La darrera jugada bruta de l’alcalde Alfonso Rus

L’Alcalde de Xàtiva Alfonso Rus, president provincial del Partit Popular i president del Club de futbol Olímpic de Xàtiva, ha convocant a través del club per al dissabte 26 de maig jornada de reflexió electoral, l’acte d’homenatge al Club pel seu ascens en la lliga.
Pendent de jugar-se el darrer partit, el seu president i alcalde de Xàtiva ja té clar que l’equip que presideix serà el guanyador i, per això ha previst la celebració del triomf en la plaça de bous, que tanta polèmica ha generat en aquesta ciutat per la remodelació decidida per l’Alcalde.
Rus programa per a celebrar l'ascens del club de futbol una actuació clarament electoralista, ni més ni menys que el dia anterior a les eleccions en la jornada de reflexió.
Aquesta actuació reflecteix el que ha sigut la característica de seva gestió municipal en aquesta legislatura: falta de consideració i respecte per l’oposició i per les associacions ciutadanes, prepotència i arrogància en la gestió dels assumptes municipals, cerca de l’interés particular per damunt de l’interés general, despilfarro i falta de rigor pressupostari.
La gestió del Sr. Alfonso Rus al front del consistori municipal és reprovable, com ho és també l’intent de guanyar vots a última hora servint-se de l’equip de futbol que presideix, amb aquesta celebració intenta guanyar-se algun vot i llavar la seva imatge sacsejada pels darrers escàndols protagonitzats per un alcalde que insulta a músics, falles, festes de carrer o als seus votants al qualificar-los de burros.
No és aquesta l’actuació que ha de tenir un alcalde al front del consistori, no són els sopars i les revetlles que acaben costant molts diners als contribuents la manera de guanyar les eleccions i rentar la seva imatge, malmesa per les seves pròpies actuacions.
A l’alcalde Rus li sobra prepotència, orgull, arrogància i interés personal, i li falta honestedat, sentit comú, equilibri, rigor, sensibilitat i estima pel seu poble, li falta atendre les demandes dels ciutadans de Xàtiva i que hagués dedicat el seu esforç i treball a potenciar el desenvolupament de la ciutat i no el seu particular, i a convertir a Xàtiva en la ciutat moderna i capdavantera en la que hauria d’haver-se convertit.