14 de maig 2007

Presentació de la candidatura d'Esquerra

El passat divendres 14 de maig va tenir lloc al pati de la casa de cultura de Xàtiva la presentació de la candidatura d’Esquerra Republicana.
Una candidatura formada per homes i dones honestos, il·lusionats amb idees noves que s’estimen el seu poble i el seu País.
Sabíem quan van començar a engegar el projecte d’esquerra que hi haurien dificultats, comptaven amb elles, 300 anys sense estat propi i aguantat no una pluja fina sinó una forta i continua calamarsada sobre la gent i la identitat d’aquest País han sembrat temors que hem pogut esvair amb la comunicació i la informació del projecte.
Eren gairebé dues centes persones les que es varen aplegar per donar suport al projecte d’esquerra, eren valencianes i valencians, republicanes i republicans eren d’esquerra, una esquerra que al País Valencià representa aire i idees noves per a les institucions, l’empenta d’esquerra va deixant-se sentir, ha començat l’hora d’esquerra.
Gràcies a les amigues, amics, companys i companyes que ens van recolzar amb la seva presencia, entre tots i totes hem començat a construir, perquè volem, el projecte del País en clau valenciana i republicana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Voleu saber que opina Rus sobres les bandes de música de la ciutat?

Entreu en aquesta web i ho descobrireu: http://rus2.blogspot.com/

No té desperdici!

Anònim ha dit...

Bon dia Ció, Lupe i tota la resta de la colla. Feu molt de goig al davant d'aquest magnífica portalada. Segur que porteu molts dies robant hores i més hores del vostre temps per dedicar-lo a la causa del País Valencià que és la mateixa que la nostra. Ànims i endavat. Espero que el diumenge els resultats siguin justos amb l'esforç que esteu/em fent tots plegats.
Visca la terra !!
Anton Maria Salvat Llaurador
Cap de llista d'Esquerra - Acord municipal.
l'Aleixar -El Baix Camp- (País Valencià del Nord)